Everybody but me

Helo, blogg torkan.. know, men jag har ärligt inte brytt mig om datorn. Så detta blir nog mitt längsta inlägg någonsin, hoppas du får tid... haha .

Men mycket har hänt i mitt patetiska liv i Umeå. Haft lill julen med familjen Jonsson. Alltså med Niks familj. Fint av dom att jag fick komma och ha jul med dom, och att jag fick julklappar gjorde mig ännu mer förvånad. Jag fick exakt allt jag har önskat mig, hoppas nu inte mor har varit och köpt samma grejer. Fick parfymen CLEANE av nik, jag kan säga att jag tappade andan när jag insåg att den var min.

Var också på en fest i lördags som jag egentligen inte vill komma ihåg och som egentligen bara spårade efter ett tag, dessutom blev jag full på vin och det är inte nice, inte nice alls. Snacka om bakfyllan och nej... usch.

Dessutom har Nik farit till chamonix(france), inte OK, inte alls! Ingen nik på 9dagar... Men igår hängde jag på stan med Mimi och Kajsen och köpte sista julklapparna, skönt att det är avklarat. Drog senare till ersmark med Mimi och drack vin och spelade Halo. Alltså jag, mimi och Halo, finns inge finare och bättre. Vi har ärligt det bästa teamworket, hahha! åhnej vad jag låter som en riktig wow spelare som min lillebror. Så imorse vaknade vi 4 ... inte ok. Vi kirrade ihop oss på en timme och mötte Kajsa i stan där vi hyrde film och for till henne för att ha våran "lilla jul" där vi såg på film och fick magsår av skratt, höhö.

Så imorgon är det den 23;e, dagen före julafton alltså .. ja. Så ska med mor till stan för att kirra ihop ett par vinter skor till mig sedan drar vi till Boden där mormor och morfar bor. Kommer att bli mysigt att träffa dom igen, speciellt Sofia och Sara. Neee, pallar inte skriva mer.. skrev ändast det här för att jag senare ska se vad jag gjorde under min ungdom, ahaha, peace nu och sov

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0