i'm a hero

Har hag bestämt mig, jag ska klippa mig, igen! Men denna gång ska jag klippa allt. Allt ska bort. Hehe, nja- inget snagg här inte. Utan en frilla som man kan vakna på morgonen med och bara ruffsa till och då blir det skit snyggt. Jag har varit korthårig i snart 2år. Jag kan inte ha långt. Jag ser ut som en bimbo i det, och nja, det vill jag inte. Dessutom så känner jag mig så otroligt slickad (alltså håret)

Nu ska jag göra mig snygg och känna att livet leker, peace!

Staden gör mig galen

Har suttit inne exakt hela dagen och inte gjort ett skit. Bara ligger, haha.. Även fast jag har mycket att göra så orkar jag inte ens gå ut med soporna.

Varför jag har börjat gå ner mig igen har jag ingen aning om varför. Och det som hände i torsdags och bråka med en nära vän ger det inte så mycket stöd. Även fast det inet har tagit ställning än i huvudet. Allt jag vet är att jag kanske, kanske, ska fara på en liten fest på västerslätt med Nik, men det kommer att gå fort. Vill inte visa mig bland människor idag. Jaja, peace

Jag har fortfarande inte förstått,

förstått att jag aldrig mer kommer att träffa dig igen..


Var ju bara tvungen att spy lite blod.
var ju Halloween?


resa långt härifrån ifrån

Igår var det Halloween (Jo vi vet att det var fel dag, haha!) vilket var skit kul, och det behövde nog vi alla med tanke på vad som hände för någon dag sedan...
Vi började med idol och middag hos mig. Sedan kom romen fram och vi drog till Umedalen där redan folk hade börjat spåra, hehe. Dock ingick det tårar och drama också, men vafan, det löste sig och vi är somsagt bara ungdomar, ahah.

Vi fortsätter att växa,
men han förblir 17år..



Kajsa, jag och Mimi.
världens bästa människor, jag lovar


Vila i frid

Idag sörjer vi Niclas. rip...

bubade

Tjao på er
gårdagen var verkligen skit kul med med att stå i baren med Gabb, bilderna blev nog helt flippade, haha! Sen imorse vaknade jag med världen värsta mens värk, så nu har jag bara legat i soffan och spelat mario, hahaha. patetisk jag lät.. haah peace

en förmögenhet är inget jag vill ha

Hey guys
Har nyss haft NK ptrov och det givk bäl bra. Hoppas på G iaf. OCH IDAG FÅR VI LOV. Kan jag tacka gud mer eller? Nej, tror fan inte det. Dock ska nico jobba så jag kommer inte att kunna se honom så mycket.. usch. Jobbar batt t.om. nej!

Slutar vid 12, så sen ska jag bege mig till stan för att träffa det beste jag vet, alltså Kajsa och Mimi. Om man skulle kunna visa hur mycket man älskar en person så skulle jag visa det för dom varje dag. Nej nu måste jag börja läsa engelska hor boken, seeyaa


Blow it all away

Heey
Hur kommer det sig att jag bara skriver när jag är på skolan? Kul och kolla tillbaka på det..
Jaja, hade spanska prov imorse, har ingen som helst aning om hur det givk. Men det kunde ha gått sämre kan jag lova. Det lönade sig att plugga hela natten serru. Och ikväll ska jag plugga ännu mer.. åh gud vad jag behöver lov nu ... vet du vad det är om? NATURKUNSKAP, funny!

näe, nu ska jag spela tettan. peace

i don't need drama

heheh, hej ...
några dagar sedan jag skrev? Kan säga att det inte har hänt ett skit som egentligen är värt att skriva om. Allt jag har gjort är att pluggat som bara den, (okej,, det gjorde jag endast igår) och varit med nik och go vänner. Inget speciellt har hänt och inet kommer att hända I guess. haha

Jaja, nu måste jag plugga IGEN. har spanska prov imorgon, och jag suger på spanska. usch,,,, ahha peace

A snowman

Sitter på skolan nu. Skönt att jag slutar klockan 12 idag. Så jag har bara en lektion kvar, SEN ÄRE HELG! Dock har jag ingen ting planerat förutom att jag ska plugga som satan.. kul va,, njadu.
Men idag ska jag iaf träffa Kajsa och Mimi och dra en fika och bara snacka ut om hur livet är. Vi kommer nog att sitta och snacka om hur mycket våra liv är papetiska.. haha. Men det är fint, peace

I don't need drama,
so I'm walking away!

jag vill äta

Morgonen!
Jag är på skolan en timme tidigare än vad jag borde vara. Kul. Jag hade ingen aning om att vi hade sovmorgon idag.. Likamed att jag har EN lektion idag. Likamed att jag kunde ha fuckat denna dag helt. Jaja...

ikväll ska jag dessutom tillbaka till skolan för att gå på en jävla föreläsning. Näe, alltså näe.
peace


I´m not youre mama

Hola hola.
Är på skolan och är cp less. Får hämnting vid 5, känns lite halv jobbigt. Men då kan jag iaf få skolarbetet gjort på skolan, haha! Sitter jag sitta hemma som en jävla dåre och plugga. Så det är ju iof bra.

Ikväll ska jag hänga med Nik, dags att börja prata kanske. OCH JAG KLARADE MITT MATTE PROV IDAG!!!! tack guden... jaja, time to start, peace


Electric bird

Hola på dig du,
Sitter i mitt stökig rum och ska faktiskt sova. Har varit en lång dag idag. Satt på sjukan och höll vännen sällskap. Stackarn .. var iaf där i ca fyra timmar, sedan for jag hem och pluggade tills jag ville döda någon. Sedan kom Nik, nog gjorde det mig lite mer förbannad eftersom ett förhållande inte alltid kan vara bra, eller hur? Så nu vill jag bara sova och hoppas att jag klarar av skolan imorgon. önska mig fan lycka till. peace

No I just don’t wanna, so I’m walking away
There is nothing that you can do.
I will not stay
No I don’t need drama, so I’m walking away
See I’m just the girl that you lost to cocaine


Fett grym brud!


det som inte dödar, blir man starkare av.

Hola guys,
sitter på skolan nu och har min sista lektion som handlar om Aids, eller, jag har om aids, likamed att jag inte vet vart jag ska börja. Lika bra att kirra det hemma kanske? Dessutom så hade jag glömt att jag har omprov imorgon i matte, ohmy. Jaja, det löser sig.

Drar sen till sjukan till en kompis som har hamnat där, stackarn. Levern har fuckat ur. Så kan det gå om man lever ungdom för mycket, hehe. Nejmen det kommer säkert att lösa sig. Måste dra dit och muntra upp lite (:

IDAG SÅ SLÄPPTES KENT BILJETTERNA!!!!!!!


When you were mine

Morgonen på er va?
Fyfan vad kallt det är ute. Usch! Men det är nice att det är Måndag ändå, för jag har endast två lektioner idag, hehe! Förlåt för alla mina meningslösa inlägg igår. Min dag var bara inge vidare. Att höja rösten till någon man älskar är inge kul.. speciellt om man vet vad man ska göra.
Men vintern är fin. Jag tycker om när det är mörkt och kyligt på kvällarna och man måste tända ljus och baka, åh..

Jag vill verkligen uppleva denna jul med dig,
jag hoppas bara att vi hittar tillbaka.

inget att försvara

Helt ärligt, jag gav upp allt för länge sedan,  
och det är att leka med eld när du drar upp allt det här igen
och snälla, förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär.

Jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här.


ha-ha-ha

Har otroligt tråkigt... väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag nog ut på en cigarette och sen sova. Gud vad skönt. Även fast jag ligger här med hat i själen ska det bli skönt att få lämna det med sömnen.

Känns jobbigt att allt förändras så snabbt,
jag hinner inte knappt med..



Lentil

Näe, nu ska jag se på Harry Potter och gifta mig med Ron..
Egentlien skulle jag behöva plugga matte eftersom jag fick omprov, hehe. Men, det skiter jag fullständigt i, det här har inte varit min dag!

Tack för att du får det att kännas som utnyttning.
PEACE & PUSS PÅ ALLT HEHEHEHEH

 dumhuvud


Inte ens hälften av folket igår..


Breathe me

Tjao,
Helgen har varit fin, Dock var Fredagen för upp och ner. Lördagen var kaos på Ersboda med för mycket folk. Tänk dig att se madonna med för fulla människor som var blinda. Så hetsigt var det, haha.

Jag är less på att vara i en dragkamp,
där det egentligen är du som ska ta intiativet,
inte jag.


bull

Jag är trött på metaforer som "livet går vidare"


Ingen saga, min sanning

Hey guys.
Ligger och lyssnar på gamla låtar och går igenom allt som har hänt sedan jag var väldigt ung. Både bra och dåliga saker, och jag känner hur jag är stolt över mig själv, stolt att jag har klarat mig så pass bra som jag har gjort. Att jag har stått på mig och lärt mig att säga ifrån. Att jag lärde mig att bli en ärlig människa som inte bor i ett skal och inte vågar visa det sanna. Att jag faktiskt har lärt mig hur man går vidare från saker som vissa aldrig skulle kunna göra ..

Men pappa jag är stolt,
för jag vet att du försöker


walk away

Trött...
Okej, vte inte vad som kommer att hända ikv, allt jag vet är att jag ska sova med Nik. JAG VILL GÖRA NÅGOT. hehe..

Dessutom vill jag stämma min frisör.. Näe, nu ska jag göra mig snygg, typ.. peace!


Dirty harry

Sista lektionen nu, sen är jag fri!
kvällen kommer att bli nice och jag ska sova som ett djur på dagarna! Faktiskt. Det rär jag värd sen denna vecka. Fyfan!


Gorillaz i mitt hjärta!


someday

tjao.
sitter på skolan nu och jag vill dö av min trötthet. Dessutom så har jag glömt  mina cigg och mina nycklar. Men så snäll som nik är så tar han med sig dom sen när han ska dra till jobbet. Se så snäll!

Kvällen får vi se hur den bilr. Ska iaf hänga med Kajsa och nik.

ohmy

Dags att fara till Kajsa. Hjälpa henne att plytta in nu serru. peace!

pale

Har så jävla tråkigt så jag tänkte att jag kunde visa hur Gorillaz kör sina live framträdande. Du vet, dom är anonyma. Ingen vet hur dom ser ut på riktigt, fett coolt!



checka hela, värt det


töntarna

Tja guys.
Slutade 11 idag och det behövdes verkligen. Gårdagen var inge kul ..
Så när jag kommer hem möts jag av en kramgo Nik, dock så somnade jag i soffan.. tills nu. Och nik började jobba klockan 4, likamed att jag träffade honom i 10min, likamed att jag kommer att träffa honom igen jätte sent ikv. bleh..

Men vid 7 ska jag iaf dra mig till Kajsa och hennes nya lägenhet. Jag tror att jag ska mörda henne så att jag kan sno den av henne. För vet du, jag kanske också vill ha en egen lägenhet, SOM ÄR MIN. ååh..

dock måste jag göra engelskan. Kändes lite jobbigt jo.. Jaja, peace


bad santa


Vet att du måste

Hola amigos.
Sitter hemma och dunkar kent och längtar tills deras nya skiva kommer ut(!!!)
DOM SKA DESSUTOM SPELA I GLOBEN DEN 29 FEBRUARI, okej, gissa vilka som kommer att vara där? Jag och Kajsen kommer att uppleva samma känsla igen. Tack gud!

Försöker också kirra engelskan, går dock inge bra eftersom att jag suger på att skriva på engelska. Eller, jag suger på engelska i allmänhet. Usch!

Juste, mor och far tittar nu på ett nytt hus igen! För du som inte vet, så flyttade vi för mindre än ett år sedan till Teg från sveriges anal. Men det ligger faktiskt till så att vi bodde i en fet villa, och sen så hamnade vi 4pers i en låda. Vi pallare inte. Så nu blir det att bo i villa igen. JAG TACKAR GUD IGEN. näe, dags att inse att skolan är viktig. peace


Ge mig värmen!!


äru full?

Bleh,
jag vill åka hem.


fast vissa i klassen har iaf kul. hehe


bleh

sitter på skolan, egentligen kunde jag har börjat typ halv 10? Men nej, nejnej. Jag suger på att kolla devvan så läraren kommer inte idag. fuck it.

idag slutar jag 4, ännu mer fuck. Men sen så ska baby komma hehe.


KENTS NYA SINGEL!!


SJÄTTE NOVEMBER

Den 6;e november kommer kents nya album röd och jag kommer att avlida av lycka. Fick nästan lite ångest för ett tag sedan om att dom inte skulle höra av sig mer, hehe..'

Sitter med Kajsa och lyssnar på kents nya låt töntarna. m-m-m! Senare ikv kanske gabb kommer och efter att min prins slutat jobb akommer han hit. Även fast jag är trött och vill dö så får dom komma. he. peace


höst nu elle?

Tjao guys.
Sitter på skolan och är cp trött. Geografi kan ta sig, det är inte min grej det.
Men det sköna är att jag bara har denna lektion kvar och sen slutar jag. Moha! Hoppas att nik ligger kvar i sängen när jag kommer hem. Då har jag iaf någon att sova med, hehe.

Kvällen blir att plugga hor spanska och hänga med Gab och Nik. mysi. Måste också tillägga att min lärare har mycket skägg och är väldigt söt i det, peace

dessutom så är det höst som fan, inge kul

waaops

Okej, nu har jag engeska igen, för andra gången idag

kill me.


shades

Hola amigos!
Sitter på skolan nu och har endast 1 lektion kvar. helt underbart. Så jag slutar klockan 12. Dessutom så är det Fredag, jag ska klippa mig, likamed att jag kommer att kunna ha utsläppt! Tacka gudarna fan. Och det kommer att bli as finit ikväll med tjej mys med vin öl och skitsnack. Dessutom så är jag klar med go gympan. Finally. Eller, jag kanske borde nämna att det var nik som gjorde den? hehe ...

Dessutom nu på söndag har vi varit tillsammans i 9mån, tiden går verkligen för fort! Känns som att det var igår jag blev helt lost i min fransos. shit ..

Måste också säga att dom nya busstiderna suger. Peace


Vet att jag har visat denna förut,
men den är nog den skönaste låten som finns!


Take me away

Tjao guys.
Jobbig dag idag och jag kan säga att det har verkligen börjat att bli kallt här i hålan. Så jag är grymt glad för att det är Fredag imorgon. Dock är jag nu bokad hela helgen. Ingen vila alls.. Men det ska bli kul att träffa lite männikor som man faktiskt känner sig hemma med! (:

Hängt hos kalle idag och det var väl mysigt på sitt sätt. Gjorde nog världen godaste mat och väldigt mättande. sedan drog vi en cigg och kaffe på ballen med lite maiden, m-m-m. Sen hämtade nico upp mig, Se bara vilken charmis han är(?!) Så nu ska han hjälpa mig med gympan som ska in imorgon. paniken. Näe, dags att duscha. peace  

Inget är som förut, men allt förändras
och jag hoppas att det leder till något gott. i will miss u


RSS 2.0